Hackeři se v Suicide Squad: Kill The Justice League dostali k postavě, která ještě neměla být ve hře
i Zdroj: Warner Bros. Games
Suicide Squad Novinka Hackeři se v Suicide Squad: Kill The Justice League dostali k postavě, která ještě neměla být ve hře

Hackeři se v Suicide Squad: Kill The Justice League dostali k postavě, která ještě neměla být ve hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 4. 2024 16:00

Hackerům se podařilo v Suicide Squad: Kill The Justice League dostat k postavám, které ještě neměly být ve hře. Warner Bros konečně začíná něco dělat a problémy řeší.

Reklama

Jako by toho kolem Suicide Squad: Kill The Justice League nebylo dost, opět se stává hlavním tématem. I přestože že si hra neprochází příliš pohádkovou cestou a tvůrcům se nedaří úplně vtáhnout hráče do děje, objevují se nové komplikace.

Skupině hackerů se podařilo proniknout k postavě, která ve hře ještě není, respektive by se měla objevit až s příchodem další sezóny. Konkrétně se jedná o postavu Deathstrokea.

V Warner Bros Games si toho jsou dobře vědomi a řeší ještě další problém. Dataminerům se podařilo dostat k interním informacím, kde se dozvídáme, jaké nové postavy se v Suicide Squad: Kill The Justice League brzy objeví. Jednat se má o partu těchto postav:

  • Lawless
  • Deathstroke
  • Mrs. Freeze
  • a několik dalších..

Suicide Squad: Kill The Justice League vyšlo 2. února a v recenzích se příliš nepředvedlo, hra navíc bojuje s velmi nízkým počtem aktivních hráčů. Jde zkrátka o jedno z letošních největších zklamání, čehož si je dobře vědomo i Warner Bros., které oficiálně uznalo, že hra nenaplnila očekávání. Není však všem dnům kolem, uvidíme, co přinesou další aktualizace a obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama