GTA 4 Remastered údajně už v roce 2024, tvrdí insider
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka GTA 4 Remastered údajně už v roce 2024, tvrdí insider

GTA 4 Remastered údajně už v roce 2024, tvrdí insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 11. 2023 15:00

GTA 4 Remastered údajně už v roce 2024, tvrdí to insider Jeff Pulaski. Dle jeho tvrzení hra vyjde ještě před GTA 6. Dočkáme se konečně kvalitního remasteru, nebo dorazí opět pouhý port?

Reklama

Na sociální síti X (dříve Twitter) se objevil účet pod jménem Jeff Pulaski. Jeho jméno vám pravděpodobně nic neříká, a není divu, sleduje jej pouhých pár lidí - informaci tak berte s velkou rezervou. 

Jeff tvrdí, že Rockstar Games nechystá “pouhé” odhalení nového Grand Theft Auto, v rámci oslav 25. narozenin společnosti Rockstar, údajně dojde také na oznámení GTA 4 Remastered. O tom už se dříve spekulovalo, důvěryhodné zdroje tvrdily, že Rockstar chystá kromě GTA Trilogy také vylepšené GTA 4 - nakonec z toho ale mělo sejít, kde je tedy pravda?

GTA 4 Remastered údajně už v roce 2024

Podle Jeffa vyjde remasterované GTA 4 ještě před Grand Theft Auto 6, což by samozřejmě bylo logické. Rockstar by tím vyplnil mezeru pro rok 2024, navíc se celý svět bude soustředit na GTA 6. Datum vydání by tak mohlo cílit na rok 2024.

Remaster nebo pouhý port?

U Rockstar Games nikdy nevíte. Zatím co všichni očekávají pořádně propracované remastery či remaky slavných her, nakonec se dočkají pouhých portů, které podporují maximálně vysoké rozlišení, zkrátka remastery Rockstaru spíše zklamaly.

O platformách nic nevím, může to být stejná situace jako u RDR1,

dodal ve druhé části tweetu. Jestliže Rockstar remaster čtyřky skutečně chystá, pak očekávejme minimálně porty pro PlayStation 4 a Switch, co se týče “inovací”, neočekáváme více, než vysoké rozlišení a podporu 60FPS (alespoň v případě zpětné kompatibility na PS5).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama