GreedFall 2: The Dying World vyjde v předběžném přístupu už v létě
i Zdroj: Spiders Games
GreedFall 2 Novinka GreedFall 2: The Dying World vyjde v předběžném přístupu už v létě

GreedFall 2: The Dying World vyjde v předběžném přístupu už v létě

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 3. 2024 12:00

V průběhu letošního roku vyjde v předběžném přístupu slušně vypadající RPG hra GreedFall 2: The Dying World. Podívejte se na zbrusu novou filmovou upoutávku.

Reklama

Součástí poměrně velké konference Nacon Connect 2024 byla také RPG hra GreedFall 2: The Dying World, kterou už roky připravuje studio Spiders. To se podepsalo také pod první díl z roku 2019. Ten v recenzích příliš neuspěl, odnášel si spíše průměrná hodnocení 7 / 10.

Jak dopadne dvojka? To se dozvíme v létě letošního roku, kdy vyjde v předběžném přístupu. K dispozici nám je alespoň nový CGI trailer, ve kterém prakticky můžete vidět vše, co se popisuje v odstavci níže.

"Tentokrát hrajete za domorodce z Teer Fradee, násilím vykořeněného z vašeho ostrova a odvezeného na kontinent Gacane, odkud pocházejí kolonisté. V tomto starém světě zpustošeném válkou a poznamenaném Malichorovým morem a politickými plány různých frakcí musíte znovu získat svobodu a kontrolu nad svým vlastním osudem. 

Pomocí diplomacie, lstivosti nebo boje, stejně jako pomoci od vašich spojenců, je na vás, abyste ukončili dobyvatelské ambice jednoho muže, což by mohlo znamenat konec pro kontinent a váš ostrov." Stojí v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama