Grand Theft Auto 6 by mohlo vyjít už v březnu 2025, naznačuje dokument
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Grand Theft Auto 6 by mohlo vyjít už v březnu 2025, naznačuje dokument

Grand Theft Auto 6 by mohlo vyjít už v březnu 2025, naznačuje dokument

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 2. 2024 13:00

V současné době víme, že Grand Theft Auto 6 vyjde v průběhu roku 2025. Díky oficiálním dokumentům se nyní dozvídáme, že by mohlo jít už o březen příštího roku.

Reklama

Nejočekávanější oficiálně oznámená hra současnosti? Jistě budete souhlasit, když tak označíme Grand Theft Auto 6 od studia Rockstar North. V prosinci minulého roku jsme se po dlouhém čekání, konečně dočkali prvního traileru. Ten sklidil úspěch a dnes patří mezi nejsledovanější herní upoutávky v historii.

Trailer mimo nejrůznějších detailů prozradil i přibližné datum vydání, GTA 6 dorazí v průběhu roku 2025 na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Konkrétnější datum však možná odhalil oficiální dokument společnosti Take-Two. Ten zmiňuje měsíce duben 2024 - březen 2025, od kterého očekává miliardové zisky. Zprávu, i navzdory její důvěryhodnosti berme ale s rezervou, všichni dobře známe dnešní hry, které se odkládají i pár týdnů do vydání - snad to nebude případ GTA.

Příběh GTA 6 se bude odehrávat ve fiktivním státě Leonida, který připomíná Florida, a jeho metropoli Vice City, která zase připomíná Miami. Hrát budeme za dvojici protagonistů, jejichž příběh má připomínat životy známých zločinců Bonnie a Clyda

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama