Goons: Legends & Mayhem je směs arkády, mlátičky a hokeje
i Zdroj: RageCure Games
Novinka Goons: Legends & Mayhem je směs arkády, mlátičky a hokeje

Goons: Legends & Mayhem je směs arkády, mlátičky a hokeje

David Vondráček

David Vondráček

10. 4. 2024 15:30

Indie studio RageCure Games si pro nás chystá hru o jednom království, kde je hokej středem všeho, ať už jste na souši nebo na vodě. Vítejte v Goons: Legends & Mayhem.

Reklama

Jako hráč vyrážíme do království Zambonie, kde je hokej na prvním místě. Zlý Maskoti se ale snaží tento oblíbený sport zničit a je na vás, abyste tomu zabránili. V kampani tak procházíte jednotlivými úrovni, ve kterých právě zlé maskoty jako jednotlivé bosse porážíme. Odměnou vám budou nové postavy a také další hokejové techniky, ty se vám totiž budou hodit. Kampaň totiž slouží jako příprava na souboje s ostatními hráči. 

Goons: Legends & Mayhem má být hlavně PvP akcí a to až pro šest hráčů, kteří budou mít na výběr ze třech tříd postav. Ostrostřelce, zaměřeného na útok, obránce, který je nopak zaměřený na obranu a wingmana jehož role je podpora svého týmu, nebo naopak obtěžování týmu protivníka. Samostatná kapitola jsou pak brankáři. Ty totiž nehrají čistě a klidně vás tak budou odstřelovat minomety, nebo po vás půjdou, pokud se k nim dostanete až moc blízko. 

I jednotlivé mapy budou představovat výzvu a jinou taktiku. Máte tu tak například lokaci, kdy uprostřed kluziště vede dráha s vlakem a nebo tu je mapa lodi, kde pomocí kormidla můžete naklánět celé kluziště. Za odehrané zápasy budete kromě zkušeností získávat také peníze. Za ty pak v obchodě můžete kupovat samolepky, další kosmetické možnosti pro úpravu vaší postavy, nebo oslavy gólu. 

"Zběsilá směs beat 'em up a arkádového hokeje, která se odehrává v různých tematických úrovních s nepřátelskými týmy hrdinů vybavených jedinečnými schopnostmi. Šílená sportovní akce, jakou jste ještě neviděli!„ Tak se o hře píše na Steamu.

Goons: Legends & Mayhem dorazí už ve čtvrtek. Jistě vás také potěší, že hra bude v den vydání také v češtině. Kromě PC hra dorazí na PS4 a PS5, Nintendo Switch a také Xbox One a sérii X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama