Friday the 13th: The Game se vrátí v podobě módu Resurrected
i Zdroj: IIIFonic / Gun Media
Novinka Friday the 13th: The Game se vrátí v podobě módu Resurrected

Friday the 13th: The Game se vrátí v podobě módu Resurrected

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

3. 4. 2024 17:00

Mrzí vás, že survival horor Friday the 13th: The Game byl ukončen z licenčních důvodů? Pokud vás tato hra bavila, možná pro máme příjemnou zprávu.

Reklama

Jsou tomu již 4 měsíce, kdy byla průměrně hodnocená hra Friday the 13th: The Game odstraněna ze všech obchodů a poslední aktivní hráči mohou stále hrát do konce roku 2024. Důvod? Vydavateli Gun Media bohužel vypršela licence na celou značku a místo obnovení se rozhodli tuto hru pohřbít úplně stejně, jako Jason Voorhees svoje oběti.

Všem dnům však není konec, protože skupina fanoušků se rozhodla udělat svojí fanouškovskou verzi, která nabídne dedikované servery, nový obsah jako postavy, či skiny a to nejlepší, bude kompletně zdarma.

Kdy, to ještě nevíme, ale to se změní 15. dubna, kdy se dočkáme odhalení data vydání. A co vy? Vrátíte se zpátky za Jasonem?

Friday the 13th: The Game

Friday the 13th: The Game je hororová hra pro přežití z pohledu třetí osoby, kde hráči přebírají roli poradce pro teenagery nebo vůbec poprvé Jasona Voorheese. Vy a šest dalších nešťastných duší uděláte vše pro to, abyste unikli a přežili, zatímco vás nejznámější zabiják na světě vystopuje a brutálně zabije. Friday the 13th: The Game se bude snažit dát každému hráči nástroje k přežití, útěku nebo dokonce pokusu sejmout muže, kterého nelze zabít. Každá herní seance vám dá zcela novou šanci dokázat, zda máte na to, abyste nejen přežili, ale nejlépe i nejplodnější zabiják v historii kinematografie, slasher s více zabitími než kterýkoli z jeho soupeřů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama