UFL Novinka Fotbalový simulátor UFL ukázal celé utkání

Fotbalový simulátor UFL ukázal celé utkání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 3. 2023 15:43

Fotbalovému virtuálnímu světu vládne EA Sports, nicméně jejich Ultimate Teamu možná vzniká konkurence, podívejte na UFL.

Reklama

Když se v herním průmyslu řekl fotbal, většina hráčů měla na prvním místě sérii FIFA, kterou desítky let připravovalo studio EA Sports. Celkem dlouho se pak dařilo studiu Konami držet krok se svou sérií Pro Evolution Soccer, nicméně po přejmenování hry na eFootball a přechodu na free-to-play režim, kvalita extrémně opadla, hra má málo obsahu a spousty chyb, zkrátka eFootball již není přímou konkurencí FIFY a vůbec bychom se do brzké budoucnosti nedivili k ukončení vývoje na velké platformy. 

Nějaký ten rok tu ale vzniká fotbalové, multiplayerové  UFL od studia Strikerz Inc, které bude chtít přímo konkurovat Ultimate Teamu, má na to ale? Na to si udělejte názor sami, studio před několika hodinami vydalo nový gameplay, který zaznamenává vůbec poprvé celý průběh jednoho zápasu.

UFL vyjde v letošním roce jako free-to-play ve verzích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pokud se ptáte na PC verzi, o té se studio prozatím nikde nezmiňuje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama