Florida Joker: Znovu hackneme vaše systémy, chci 10 milionů dolarů
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Florida Joker: Znovu hackneme vaše systémy, chci 10 milionů dolarů

Florida Joker: Znovu hackneme vaše systémy, chci 10 milionů dolarů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 1. 2024 12:00

"Znovu hackneme vaše systémy!" Před týdnem chtěl 5 milionů dolarů, dnes žádá už o 10 milionů. Florida Joker s vyhrožováním nepřestává. Teď už to ale možná přehnal a sám může mít problémy.

Reklama

Už tomu bude zhruba týden, co se naposled veřejnosti ozval (pokud nepočítáme jeho absolutně nemožné a nesmyslné live streamy) Lawrence Sullivan aka Florida Joker. Na sociální sítě nyní umístil další video a už tradičně v něm vyhoržuje společnosti Rockstar Games. Prakticky už měsíc opakuje stále to samé dokola, mění pouze finanční částku, kterou po společnosti, která údajně používá jeho vzhled u jedné z postav očekávané hry Grand Theft Auto 6.

"11. ledna budu mít narozeniny, chci 5 milionů dolarů, pak přijdu s právníkem," znovu vyhrožuje Florida Joker
i Zdroj: Rockstar Games / Volně k užití Lawrence Sullivan

"11. ledna budu mít narozeniny, chci 5 milionů dolarů, pak přijdu s právníkem," znovu vyhrožuje Florida Joker

Florida Joker o sobě dává znovu vědět a posílá do Rockstar Games poslední varování. Nakonec žádá 5 milionů dolarů. Pokud je…

30. 12. 2023 16:15
1

Vše odstartovalo 8. prosince, kdy se v tu dobu u nás neznámý muž jménem Lawrence Sullivan, pokusil jako první přiživit na Grand Theft Auto 6. Konkrétně se mu nelíbilo ztvárnění jedné z postav, jedná se o kriminálníka z traileru v čase 0:41. Postava ze hry se skutečně mladému muži z Floridy podobá a asi se Rockstar nechal inspirovat, nicméně pozměnil postavu natolik, aby právně za každou cenu vyhrál - samozřejmě v případě potíží, které se dostavily dříve, než někdo čekal.

Rockstar Games na výzvy Floridského Jokera nereaguje a pravděpodobně až do podání žaloby nebude. Lawrence Sullivan od začátku požadoval 2 miliony dolarů, svoji cenu za GTA ale přehodnotil a později svoje požadavky navýšil na 3 a pak 5 milionů dolarů. Nyní už požaduje 10 milionů dolarů, navíc přišel s první výhružkou, která jej může stát místo na svobodě. Má ale nějakou šanci uspět?

Reklama zdarma? Chci své peníze, chci 10 milionů dolarů, pokud se mi neozvete do 11. ledna. Přestaňte si semnou hrát! Znovu hackneme vaše systémy!

Je téměř jisté, že od Rockstaru žádné peníze nikdy neuvidí. Podobných situací a různých žalob má za sebou Rockstar desítky, nevíme ale o jediné situaci, kterou by soudně prohrál. Navíc čím více bude Florida Joker vyhrožovat, tím více si sám říká o problémy - a že jich měl v minulosti spousty.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama