Finanční krize donutila Ubisoft odložit všechny své hry
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka Finanční krize donutila Ubisoft odložit všechny své hry

Finanční krize donutila Ubisoft odložit všechny své hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 10. 2019 15:02

Tohle pravděpodobně v Ubisoftu ještě nezažili. Společnost Ubisoft postihla menší finanční krize. Ne, že by neměla dostatek financí, řeší se velmi málo prodaných kopií nových her a špatné recenze.

Reklama

Ubisoft řeší velký problém, finance se možná poprvé nesypou podle plánu, a kdo za to může? Jsou dvě možnosti. A za obě si může sám gigant Ubisoft. Všichni tři majitelé a zároveň bratři Guillemotovi oficiálně přiznali špatnou práci na novince Breakpoint. Každopádně pojďme hezky popořadě.

Ubisoft očekával do konce března 2020 zisk 2,2 miliardy €, realně se však dočkají maximálně poloviny. The Division 2 a Ghost Recon: Breakpoint se neprodávají dle plánu, vedení společnosti tak na rychlo oznámilo poradu, kde se shodli v odklad tří očekávaných her až na další fiskální rok, tzn. od 1.4. 2020 do 30.3. 2021. Navíc přiznali, že Ghost Recon: Breakpoint nepřinesl dostatek inovací a velkých změn. A to nemluvili o stovkách bugů. 

Ubisoft si postěžoval i na nedostatek prodaných kopií The Division 2, co za to může? Pravděpodobně až moc rychlé pokračování, Ubi se mělo déle starat jak o první The Division, tak Wildlands. A tak přichází zpráva, kterou slyšet rozhodně nechcete. Hry Watch Dogs: Legion, Rainbow Six: Quarantine a Gods & Monsters byly odloženy na další fiskální rok, vyjde tedy někdy mezi květnem 2020 a březnem 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama