FIFA si měla plácnout s 2K: výsledkem má být hra LEGO 2K Goooal!
i Zdroj: Lego Group
Novinka FIFA si měla plácnout s 2K: výsledkem má být hra LEGO 2K Goooal!

FIFA si měla plácnout s 2K: výsledkem má být hra LEGO 2K Goooal!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 2. 2024 16:30

Skutečně FIFA chystá konkurenci pro EA Sports FC? Možná, ale ještě dříve by podle důvěryhodného zdroje měla vyjít hra LEGO 2K Goooal!, více podrobností v článku.

Reklama

Jistě již víte, že společnosti FIFA a Electronic Arts se po téměř třech dekádách rozešly ve zlém - o této události jsme se na Spite již několikrát podrobněji zmiňovali. FIFA měla požadovat vyšší částky za využívání své značky, což Electronic Arts odmítlo, a to vedlo ke konečnému zániku dlouholeté série FIFA, jak jsme ji znali od roku 1993. Od roku 2023 je vydávána zbrusu nová série EA Sports FC, která FIFU kompletně nahradila, včetně všech názvů a modelů.

Nicméně vedení FIFA se rozhodlo zachovat si zdání suverenity tím, že v roce 2023 oznámilo, že FIFA bude nadále existovat, ovšem hned v několika podobách. Tím odstartovaly spekulace o tom, kdo by mohl být novým vydavatelem FIFA, přičemž se nejvíce hovořilo o společnosti 2K. Přímo podobu aktuální EA Sports FC ale nečekejme, podle důvěryhodného leakera to vypadá, že FIFA přijde s něčím, co hráči asi příliš neocení. V následujících hodinách - maximálně dnech, má dojít k oznámení hry LEGO 2K Goooal!, přičemž se máme ihned dozvědět i datum vydání. Vyjít by mohlo někdy kolem EURO 2024, které odstartuje v červnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama