Far Cry 7: Roli hlavního záporáka si údajně vezme herec Cillian Murphy
i Zdroj: Netflix
Novinka Far Cry 7: Roli hlavního záporáka si údajně vezme herec Cillian Murphy

Far Cry 7: Roli hlavního záporáka si údajně vezme herec Cillian Murphy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 4. 2024 10:00

Známe jméno herce, který zastoupí roli hlavního záporáka ve Far Cry 7? S informací přišel důvěryhodný zdroj, který již v minulosti prozradil několik interních tajemství.

Reklama

Aktualizace: Informace se rychle šíří prakticky na všech velkých herních webech a insider, který informaci přinesl, reaguje. “Nechápu, co můžou zbůsobit 4 obrázky. Nic jsem neoznámil”. Doslova tím nevyvrací spekulace ohledně potenciálního záporáka pro Far Cry 7, zároveň ale postrádáme smysl, proč se mezi obrázky objevil i úspěšný herec Murphy.


Aktualizace #2: Původní leaker, který se zprávou a obrázky přišel, právě oficiálně potvrdil, že herec Cillian Murphy ve Far Cry 7 vystupovat nebude! Proč je tedy na obrázcích, které souvisí s novým dílem Far Cry? Prý to má jinou spojitost. Omlouváme se za původní hype kolem Murphyho, je to velká škoda.


Jedno je jisté, Ubisoft v současné době mimo jiné chystá také další díl série Far Cry. O tom jsme si povídali v září minulého roku, kdy se objevilo spousty zásadních informací, ať už o příběhu, tak nových mechanikách, možnostech nebo přibližném datu vydání. 

Dnes se dozvídáme další podstatnou zprávu. Insider s přezdívkou j0nathan přidal na svůj twitterový účet sadu čtyř obrázků, kterými pravděpodobně naznačuje, kdo by mohl být dalším velkým záporákem. Mluví o velmi oblíbeném irském herci Cillianu Murphymu, kterého můžeme znát díky perfektním filmům, jako TRON: Legacy, Vyměřený čas, Dunkerk nebo oceňovanému snímku Oppenheimer.

Informaci samozřejmě nyní nemůžeme potvrdit, berte ji prozatím jen jako pouhou spekulaci, vše může být jinak. Každopádně představa, že uvidíme herce Cilliana Murphyho ve Far Cry 7, se nám upřímně moc líbí!

Co se říká o Far Cry 7

V novém díle Far Cry se vydáme na záchranu naší unesené rodiny. Příběh bude nelineární, což znamená, že bude na nás, koho z rodiny zachráníme jako první. Avšak může nastat situace, kdy jeden z členů rodiny zemře, čímž se razantně změní průběh celého děje. Každému členu bude přidělen určitý čas na záchranu, a pokud vyprší, člen zemře. Čas se pak má pozastavit pouze tehdy, když vstoupíme do jednoho z úkrytů.

Cillian Murphy s AK47: Takto by vypadal ve hře podle AI.
i Zdroj: Vygenerováno AI
Cillian Murphy s AK47: Takto by vypadal ve hře podle AI.

V hledání naší rodiny nám mohou pomoci i samotní nepřátelé, a to díky nové herní mechanice výslechu. Avšak není jisté, zda budou mluvit pravdu nebo lhát; někteří však mohou prozradit každé tajemství.

Far Cry 7 by měl vyjít na podzim 2025. Hra bude dostupná na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Oficiální odhalení hry má proběhnout začátkem roku 2025. Nedivili bychom se ale menšímu teaseru během konference Ubisoft Forward 2024, která proběhne v červnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama