Fanoušek GTA 5 staví vlastní ikonický supersport Infernus
i Zdroj: Volně k užití / Robert Bell
GTA 5 Novinka Fanoušek GTA 5 staví vlastní ikonický supersport Infernus

Fanoušek GTA 5 staví vlastní ikonický supersport Infernus

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 2. 2024 14:00

V legendární sérii GTA narazíme na spoustu již dnes známých fiktivních značek automobilů, a jednou z nich je supersport Infernus. Podívejte se, jak pomalu vzniká v reálu.

Reklama

Grand Theft Auto 5, jedna z nejlegendárnějších videoher, které kdy vyšly, obrovský klenot, kterého se prodalo přes 190 milionů kopií. GTA 5 jistě známe všichni velmi dobře, někteří z nás dokonce poznají každou uličku, někteří hru dohráli klidně i desetkrát a více. Nicméně jsou mezi námi takoví nadšenci, kteří se nebojí splnit si sen, asi jako Robert Bell

Na Facebooku se s lidmi podělil o svojí práci, kde s přáteli pomalu, ale jistě buduje ikonický supersport z GTA 5, Infernus (v sérii se však objevuje již od GTA 3). Na jeho práci se můžete podívat v přiloženém videu a galerii. Nutno říct, že zvuk vozu je famózní, co myslíte?

Infernus ve výrobě

Tady už můžete omrknout jeho aktuální práci, kterou zveřejnil před několika málo dny. Na konci celé galerie pak můžete vidět originální podobu vozu přímo z Grand Theft Auto 5. Uvidíme oblíbený Infernus také v GTA 6? Něco mi vzhledem k lokaci, která nás v roce 2025 čeká, říká, že asi ne. Dejte nám vědět, jak se vám jeho práce líbí, je fajn vidět tyto ikonická vozidla v reálném světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama