Fallout London se odkládá na neurčito
i Zdroj: Team Folon
Novinka Fallout London se odkládá na neurčito

Fallout London se odkládá na neurčito

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 4. 2024 12:00

Fallout London měl vyjít v následujících dnech, nicméně na poslední chvíli došlo k odkladu. Objevil se zásadní problém, který tvůrci aktuálně nemohou vyřešit.

Reklama

Pro všechny fanoušky série Fallout, a zvláště pro ty, kteří netrpělivě očekávali dlouho připravovaný titul Fallout London, máme špatné zprávy. Obří modifikace, která měla prakticky přinést "další díl" do světa Fallout, byla odložena. Původní plán vydání Fallout Londonu na 23. dubna byl zhatěn zásadním problémem, který tvůrčí studio není schopno jednoduše vyřešit.

Studio pracující na Fallout London oznámilo, že hru odkládají na neurčito. Tento krok je způsoben nedávným oznámením next-gen aktualizace pro Fallout 4, která přinese celou řadu změn do hry. Vzhledem k tomu, že Fallout London staví na Fallout 4, by se v modifikaci objevilo mnoho problémů.

Tento problém se bohužel týká i dalších oblíbených modifikací pro Fallout 4. Pokud tedy nějaké z nich používáte, mějte trpělivost, než se situace vrátí zpět do normálu. Next-gen aktualizace dorazí 25. dubna a bude k dispozici zdarma.

Fallout London

Fallout London je plánovaná obří modifikace pro hru Fallout 4, která měla přenést herní svět do postapokalyptického Londýna. Tato ambiciózní modifikace slibovala zcela nové prostředí, příběh a herní prvky, které hráče zavedou do alternativního světa plného nebezpečí a tajemství. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama