Fallen Aces je nová akční FPS hra, která vypadá jako z komiksu
i Zdroj: Volně k užití/ Trey Powell, Jason Bond
Novinka Fallen Aces je nová akční FPS hra, která vypadá jako z komiksu

Fallen Aces je nová akční FPS hra, která vypadá jako z komiksu

David Vondráček

David Vondráček

18. 3. 2024 10:30

Dvojice vývojářů Trey Powell a Jason Bond se chystají vydat svou první hru. Strážci města padli a na scénu přicházíte vy, abyste přišli na to, proč se tak stalo.

Reklama

Bdělí strážci města Switchblade City jsou jeden po druhém likvidováni, až nakonec město ovládá zločin, korupce a padouši. Poslední nadějí města jste právě vy a rozhodně nehodláte hrát podle zákona. Samotná hra bude rozdělena na tři kapitoly s desítkami úrovní. Vše je ručně kreslené a zpracované, včetně cut-scén. Tato temná noirová atmosféra bude také kompletně nadabovaná. 

Vaším úkolem ve Fallen Aces je jednotlivé levely projít. Jakým stylem to uděláte záleží jen na vás. Můžete zabít všechny ve vaší cestě, nebo se jen proplížit kolem nich, popřípadě můžete udělat kombinace obojího. K dispozici bude i celá řada zbraní. Od pěstí, nožů, láhví, pálek, trubek až po pistole, brokovnici nebo samopal. Nechybí ani trocha té morbidity, kdy nepříteli můžete ustřelit i hlavu. 

Zachraňte město Switchblade a zanechte po sobě jen spoušť a spoustu mrtvých padouchů. Vše ve jménu spravedlnosti samozřejmě. 

"A.C.E.S, bdělí strážci města Switchblade City, jsou jeden po druhém zabíjeni. Nyní je na jednom muži se dvěma pěstmi, aby tomu všemu přišel na kloub. Fallen Aces je kriminální noir FPS, která se hraje přímo z 90. let a vypadá, jako by přímo vypadla z komiksů.„ Tak se o hře píše na Steamu.

Fallen Aces se dočkáme letošní rok, v rámci předběžného přístupu. Přesné datum ale zatím nepadlo. Hra je v plánu prozatím pouze na PC a bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama