Testament: The Order of High Human Novinka Fairyship Games oznámilo zajímavou RPG hru Testament: The Order of High Human

Fairyship Games oznámilo zajímavou RPG hru Testament: The Order of High Human

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 5. 2023 13:00

Ve studiu Fairyship Games vzniká nadějně vypadající RPG titul Testament: The Order of High Human. Hráči se mohou těšit na zajímavý příběh, nadpřirozené schopnosti hlavní postavy a hádanky. V článku parádní trailer.

Reklama

Studio Fairyship Games oznámilo zajímavou fantasy RPG hru Testament: The Order of High Human, která by měla v nejbližší době vyjít ve verzích PC, PlayStation a Xbox. Na první pohled vypadá jako mix Avowed a Immortals of Aveum, což samozřejmě vítáme. 

Ve hře se ujmeme role krále, kterého zklamal a zradil vlastní bratr. Cílem bude probojovat se až k šílenému diktátorovi, což nebude vůbec jednoduché, cestou nás čekají hordy nepřátel a hádanky. S těmi bychom si ale díky nadpřirozeným schopnostem měli poradit. Chybět pak nebude ani klasický boj na blízko s mečem či lukem na delší vzdálenosti. Testament: The Order of High Human prozatím nemá datum vydání, nicméně na Steamu je označena jako “už brzy”. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama