Epic Games nabízel miliardy za exkluzivity PlayStationu, XBOXu a Switche
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Epic Games nabízel miliardy za exkluzivity PlayStationu, XBOXu a Switche

Epic Games nabízel miliardy za exkluzivity PlayStationu, XBOXu a Switche

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 5. 2021 10:41

Společnost Epic Games nabízela miliardy korun za exkluzivní porty PlayStation her pro PC a jejich obchod.

Reklama

Objevily se další informace z uniklých dokumentů z kauzi Epic Games vs. Apple a jejich neshody ohledně Fortnite. Posledně jsme se například dozvěděli, že Epic Games by rád viděl PC verze Dead Island 2 a Saints Row 5 exkluzivně na Epic Store. Zda-li to tak bude není z dokumentů jasné, nicméně teď vyšla najevo o poznání mnohem lepší zpráva.

Epic Games měl kontaktovat společnosti Sony, Microsoft a Nintendo, kde nabízel miliardy korun za PC porty jejich exkluzivních konzolových her. Z dokumentů lze vyčíst například nabídka pro Sony, kde Epic Games nabízí zhruba 4 miliardy korun za 4 až 6 PlayStation exkluzivit, jakých není jasné, nicméně za zakové peníze by se dalo odhadovat například The Last of Us, God of War, Marvel's Spider-man či Ghost of Tsushima. Jaká byla reakce Sony se neví, to ale v následujících letech či měsících poznáme.

Takovou nabídku měl odmítnout Microsoft, který si zakládá na předplatném Game Pass a nabídnout své porty pro Epic Games by bylo jako podpořit konkurenci. 

Nintendo se o takové nabídce údajně nemělo zájem ani bavit, své exkluzivní hry jako Pokémon nebo Zelda si střeží jako největší klenoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama