Epic Games možná připravuje konkurenci pro Game Pass
i Zdroj: Epic Games
Novinka Epic Games možná připravuje konkurenci pro Game Pass

Epic Games možná připravuje konkurenci pro Game Pass

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 1. 2024 20:00

Dataminerům se podařilo odhalit, že společnost Epic Games pravděpodobně pracuje na vlastní variantě služby Game Pass. Tuto informaci získali z dostupného zdrojového kódu.

Reklama

Poslední roky nám přinesly spousty možností k nejrůznějším předplatným. Ať už to jsou platformy pro filmy a seriály nebo weby s novinkami. Nás ale jistě nejvíce zajímají ty s hrami. Mezi aktuálně nejpopulárnější předplatné patří PlayStation Plus a Xbox Game Pass. V obou případech jsou hráči každý měsíc obdarováni hrami zdarma, navíc mají přístup k multiplayerovým režimům. 

Game Pass je však ve výhodě, za pár korun měsíčně občas přinese zbrusu nově vydané hry. Aktuálně můžeme zmínit například populární Palworld

K dispozici jsou i další, jako Ubisoft Connect nebo EA Play, i zde můžete za určitý měsíční poplatek hrát hry “zdarma”, studia pak nabízejí i exkluzivní slevy apod. 

Epic Games Pass?

Dataminerům se díky zdrojovém kódu podařilo zjistit, že společnost Epic Games, jenž stojí za úspěšnou hrou Fortnite a vlastním EGS obchodem, pravděpodobně chystá vlastní službu. V tuto chvíli se nedá s přesností říct, zdali půjde o přímého konkurenta pro Xbox Game Pass od Microsoftu, je to ale velmi pravděpodobné. Šli byste do dalšího předplatné, kdyby samozřejmě bylo za rozumný peníz? 

Epic Games možná připravuje konkurenci pro Game Pass
i Zdroj: Epic Games
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama