Embracer Group zavírá studia a ruší některé projekty. Jak se to dotkne nového Tomb Raider?
i Zdroj: Crystal Dynamics
Novinka Embracer Group zavírá studia a ruší některé projekty. Jak se to dotkne nového Tomb Raider?

Embracer Group zavírá studia a ruší některé projekty. Jak se to dotkne nového Tomb Raider?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 6. 2023 06:17

Když vedení společnosti Embracer Group oznámilo propouštění a rušení rozpracovaných projektů, hráči měli obavy o nový Tomb Raider, který už několik let vzniká v Crystal Dynamics. Toho se ale naštěstí změny netýkají.

Reklama

Před pár dny jsme vás informovali o velké restrukturalizaci, která se aktuálně děje v holdingové společnosti Embracer Group. Vedení společnosti oznámilo, že v rámci šetření financí bude zavírat svá studia a zruší několik rozpracovaných projektů. Mezi ty však patří například očekávaný Tomb Raider od Crystal Dynamics, nový (údajně připravovaný Deus Ex) nebo české, stále neoznámené Kingdom Come Deliverance 2. 

Podle oficiálního vyjádření Crystal Dynamics by to minimálně projekt Tomb Raider nemělo nijak ovlivnit, ve studiu se nebude propouštět ani nic rušit. Což se v tomto případě asi dalo očekávat, Tomb Raider bude patřit mezi to nejlepší co pod Embracer Group vzniká. 

Program, který jsme představili, nás letos přemění z našeho současného režimu velkých investic na vysoce generující podnikání s vysokým ziskem.

Nechal se slyšet ředitel Embracer Group Lars Wingefors. Ve svém prohlášení také zmínil, že většina zrušených projektů ještě nebyla oznámena. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama