ARC Raiders Novinka Embark Studios hledají testery do uzavřené alphy ARC Raiders

Embark Studios hledají testery do uzavřené alphy ARC Raiders

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 5. 2023 17:48

Námi velmi dlouho sledované ARC Raiders od ex-vývojářů z DICE konečně míří do "veřejného" testování. Na Steamu se aktuálně můžete zkusit přihlásit do uzavřené alphaverze hry. V článku pak gameplay a další informace.

Reklama

Chtěli byste být mezi prvními kdo si vyzkouší ambiciózní free-to-play hru ARC Raiders od ex-tvůrců Battlefieldu? Potom máte možná jedinečnou šanci, stačí zajít na Steam, kde se přihlásíte do uzavřené alphaverze hry. Zda-li vás Steam systém vybere se dozvíte emailem.

Embark Studios hledají testery do uzavřené alphy ARC Raiders
i Zdroj: Steam / @ARC Raiders

ARC Raiders je kooperativní, extrakční sci-fi z pohledu třetí osoby, kde hráči po vzoru dalších her tohoto žánru, musejí plnit mise, lootit a v pořádku se dostat do exitu. Cílem je získat co nejlepší zbraně a další předměty. Během mise můžete narazit na další online hráče, bude však podobně jako v Hunt: Showdown či Escape from Tarkov na vás, zda-li si vzájemně pomůžete nebo jeden druhého sestřelíte, v těchto hrách se však důvěra příliš nevyjadřuje. To nebudou jediní nepřátelé, svět obklopují také roboti ARC, a ty vám rozhodně nic nedarují. ARC Raiders vyjde v průběhu letošního roku ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama