EA vysvětluje, proč Star Wars: Squadrons stojí pouze 40$
i Zdroj: Spite.cz
Star Wars: Squadrons Novinka EA vysvětluje, proč Star Wars: Squadrons stojí pouze 40$

EA vysvětluje, proč Star Wars: Squadrons stojí pouze 40$

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 8. 2020 12:03

Pomalu se blíží vydání Star Wars: Squadrons od EA Motive. Proč ale stojí "pouze" 40$?

Reklama

Přesně za dva měsíce vyjde novinka od EA Motive, dogfightingový titul Star Wars: Squadrons, který nabídne multiplayerové bitvy, ale i kratší příběh pro jednoho hráče. Těšit se můžeme na bitvy v ikonických letadlech série Star Wars ( ze začátku jich bude pouze těchto osm ). 

Jak již víme, hra vyjde na PC, PS4 a XBOX ONE. Později dojde i na vydání PS5 a XBOX SX verzí, ovšem bez jakých koliv "next-gen" vylepšení. A vyjde překvapivě za nízkou cenu, EA nastavilo nezvyklou cenovku 40$, proč? 

Když jsme si ceny před pár týdny všimli, napadlo nás, že Star Wars: Squadrons asi nebude velkou hrou, EA ji neoznačuje jako AAA a samotné EA Motive již dříve oznámilo, že připravují "menší projekt". Oficiální vyjádření zní.

"Chceme, aby hra byla dostupná pro co největší počet hráčů. Jde o menší, ale fantastickou hru." Star Wars: Squadrons vychází 2.10. 2020, předobjednat si ji můžete na JRC.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama