EA údajně pracuje na novém díle Fight Night, oznámení má dorazit letos
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka EA údajně pracuje na novém díle Fight Night, oznámení má dorazit letos

EA údajně pracuje na novém díle Fight Night, oznámení má dorazit letos

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 4. 2024 10:00

Fanoušci boxu, připravte si rukavice. Podle jednoho z profesionálních boxerů by společnost EA měla ještě v průběhu tohoto roku oznámit nový díl série Fight Night.

Reklama

Pod společností Electronic Arts toho klasicky vzniká spousta, nejvýraznějšími tituly jsou Battlefield, FC 25, Need for Speed nebo stále nepředstavená strategie ze světa Star Wars. Podle některých náznaků to vypadá, že kromě zmíněných titulů, by se mohlo chystat i pokračování série Fight Night.

S informací přišel twitterový profil Combat eSports Media, který se zabývá bojovými sporty. Podle nich se chystá další Fight Night, alespoň to může naznačovat boxer Raymond Ford. Ten na sociální síti Instagram sdílel informaci, že Electronic Arts ještě v průběhu letošního roku oznámí nové Fight Night. Ačkoliv se to může zdát jako velmi důvěryhodný zdroj, raději počkejme na oficiální potvrzení.

Co je Fight Night?

V těchto hrách hráči ovládají různé boxerské osobnosti a soutěží v různých módech, včetně kariérního módu, turnajů a online multiplayeru. Hry v sérii se vyznačují realistickým bojovým systémem, autentickými zvuky a grafikou. První hra, "Knockout Kings", vyšla v roce 2000, a od té doby série pokračuje v poskytování zážitků ze světa profesionálního boxu pro hráče po celém světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama