EA údajně chystá remasterovanou trilogii Mass Effect
i Zdroj: Spite.cz
Novinka EA údajně chystá remasterovanou trilogii Mass Effect

EA údajně chystá remasterovanou trilogii Mass Effect

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 5. 2020 17:54

Tak s tímto by EA hráčům udělalo rozhodně velkou radost. A co Vám?

Reklama

Eletronic Arts zveřejnilo svoje finanční výsledky za uplynulý fiskální rok a podívalo se lehce do budoucnosti. Investorům prozradilo spousty detailů ohledně dalších her. Jak už bylo oznámeno, EA stále chystá vydat 14 her v následujících 11-ti měsících. Část seznamu zaberou 4 sportovní tituly, 2 mobilní hry a 2 hry z kategorie EA Originals (menší indie hry). Zbývá šest dalších her.

Mezi ty musíme počítat například oznámené Command & Conquer Remaster nebo Burnout Remaster pro Nintendo Switch. Co se v seznamu her neobjevilo, bylo překvapivě remasterované Crysis. Seznam obsahoval i další hru, která má aktuálně název HD

Podle několika zdrojů by mělo jít o remasterovanou trilogii Mass Effect. To by byla skvělá zpráva, první díl je přeci jen už graficky zastaralý a zahrát si kompletní trilogii v "HD" by bylo rozhodně potěšující ne jen pro ty, kteří hru již hráli, ale také pro nové, mladší publikum, které by hry z roku 2007 nehráli. Trilogie údajně vyjde do Dubna 2021.

Co se týče připravovaného Mass Effect 5, vývoj je stále na samém začátku, plnohodnotné práce pravděpodobně začnou až po vydání Dragon Age 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama