EA: "Naše hry nemají loot-boxy, ale mechaniky s překvapením"
i Zdroj: Spite.cz
Novinka EA: "Naše hry nemají loot-boxy, ale mechaniky s překvapením"

EA: "Naše hry nemají loot-boxy, ale mechaniky s překvapením"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 6. 2019 07:53

Společnost Eletronic Arts, konkrétně víceprezident Kerry Hopkins byl donucen předstoupit před Britský parlament, aby obhájil loot-boxy ve hrách od EA. Jeho výpověď naprosto šokovala.

Reklama

Víceprezident Kerry Hopkins navštívil Britský parlament, aby obhájil již dlouho kritizované loot-boxy ve hrách. Ty se objevují prakticky v každé hře nejen od EA v posledních letech. Jelikož se ale například série FIFA prodává právě v Británii nejvíce, bylo pro EA potřeba obhájit si "loot-boxy" tak, aby je parlament nezakázal, podle zákonů UK by totiž mohlo jít o gambling.

Když Kerry spustil, nikdo nemohl uvěřit tomu, co právě slyší. Když padla otázka, jak to EA vidí v budoucnu s loot-boxy ve svých hrách, Kerry odpověděl....

"Tak za prvé, nemáme ve hrách loot-boxy. Jsou to spíše mechaniky s překvapením. Je to něco, co tu s námi je dlouhá léta. Jako například dětské Kinder Vajíčko, také nevíte, co je uvnitř a těšíte se, co se objeví."

Kerry dále dodal, že jsou tyto mechaniky s překvapením zábavné a zcela etické. No, jestli tohle měla být obhajoba víceprezidenta EA před Britským parlamentem, tak už jsme slyšeli asi všechno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama