Dying Light 2 je na 5 milionech prodaných kopií
i Zdroj: Spite.cz
Dying Light 2 Novinka Dying Light 2 je na 5 milionech prodaných kopií

Dying Light 2 je na 5 milionech prodaných kopií

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 4. 2022 07:27

Studio Techland se na sociálních sítích pochlubilo pokořeným milníkem, Dying Light 2 je na 5 milionech prodaných kopií.

Reklama

Roky očekávané, několikrát odložené, Dying Light 2 vyšlo před dvěma měsíci a mělo jít o jednu z nejlepších her roku 2022. Nicméně recenze hru nevychválily tak, jak se asi předpokládalo, dvojka je aktuálně na "pouhých" 7.6 / 10. Otázkou tak bylo, jak se to podepíše na prodejích.

Dnes už tu odpověď máme a přímo od studia Techland. To se pochlubilo, že prodalo více než 5 milionů kopií Dying Light 2. K takovému číslu jistě pomohl i fakt, že hru ještě nikdo necraknul a tak pokud si hráči chtějí tenhle survival zombie titul zahrát, je jediná možnost, zakoupit jej (můžete například na JRC.cz ).

Prodeje se navíc nezastavují, tvrdí generální ředitel Techlandu Paweł Marchewka. Do budoucna se chystají velké updaty a pravděpodobně i DLC, v následujících letech uvidíme, zda-li Stan Human dožene první díl, který má více než 20 milionů prodaných kopií.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, získáme menší provizi, ta pomůže SPITE.cz k dalšímu vývoji. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama