Druhá série The Last of Us bude obsahovat vystřižený obsah ze hry
i Zdroj: Naughty Dog / HBO
Filmy a seriály Novinka Druhá série The Last of Us bude obsahovat vystřižený obsah ze hry

Druhá série The Last of Us bude obsahovat vystřižený obsah ze hry

Richard Šimáček

Richard Šimáček

29. 11. 2023 09:00

Druhá sezóna seriálu The Last of Us bude obsahovat vystřižený obsah ze hry The Last of Us Part 2 Remastered. Díky tomu nakonec uvidíme, jak tento vystřižený obsah ze hry vypadá v reálu.

Reklama

V rozhovoru pro Entertainment Weekly spoluprezident společnosti Naughty Dog a spolutvůrce seriálu Neil Druckmann prozradil, že jeden prvek z vystřižených úrovní,  které se neobjevily v původní hře The Last of Us Part 2 se pravděpodobně dostane do druhé sezóny seriálu Last of Us od HBO.

"Jako vtípek řeknu, že existuje přinejmenším jeden prvek z vystřižené úrovně, který je plánován pro seriál," řekl Druckmann. "Říkám to s výhradou, že jsme seriál ještě nezačali natáčet a všechny věci se mohou změnit na základě toho, co nakonec budeme považovat za nejlepší pro seriál."


Vystřižené úrovně nebudou obsahovat radikálně odlišný nebo nový obsah, ale zřejmě se budou podobat spíše rozšířením jiných úrovní, které hráči The Last of Us Part 2 budou znát. Úrovně, které nebudou do Remasteredu přidány jako kanonické rozšíření příběhu, ale jako rané vývojové verze bonusových misí přístupných z hlavního menu. Vystřižené úrovně se jmenují Jackson Dance, Boar Hunt a Sewers.
Seriál by měl vyjít někdy na začátku roku 2025, takže náš čeká velmi dlouhé čekání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama