Druhá série seriálu Andor byla odložena na rok 2025
i Zdroj: Disney Plus
Filmy a seriály Novinka Druhá série seriálu Andor byla odložena na rok 2025

Druhá série seriálu Andor byla odložena na rok 2025

Richard Šimáček

Richard Šimáček

22. 12. 2023 09:00

Společnost Disney odložila druhou sezónu Star Wars seriálu Andor z roku 2024 na rok 2025. Seriálu zbývaly jen dva týdny do kompletního natočení. Odložen je kvůli stávce scenáristů, která už skončila.

Reklama

Druhá sezóna seriálu Andor byla oficiálně odložena a vypadá to, že vyjde až v roce 2025. První sezóna Andor byla pro Disney+ hitem a nezvykle temný seriál Star Wars si díky tomu oblíbilo hlavně dospělé publikum. I když seriál neměl tak velkou sledovanost jako třeba seriál The Mandalorian, tak Andor nalákal do světa Star Wars nové publikum hlavně kvůli svému temnému a dospělému zpracování.

Produkce 2. série Andor byla v červenci zastavena kvůli stávce herců a scénáristů i když zbývaly pouhé dva týdny do kompletního natočení. Vzhledem k tomu se obecně předpokládalo, že obnovení natáčení bude pro společnost Disney prioritou. Místo toho se od ukončení stávek neobjevily žádné nové zprávy a nedávná oznámení společností Lucasfilm a Disney potvrdila zvěsti, že druhá série Andora byla odsunuta. Pravděpodobně až na rok 2025.

V roce 2024 se ale můžeme těšit na tyto Star Wars seriály:

  •  The Acolyte
  •  Star Wars: The Bad Batch 3.série (nejspíše poslední série)
  •  Star Wars: Tales of the Jedi 2. série
  •  Star Wars: Skeleton Crew
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama