Dragon's Dogma 2 je hit, prodalo se 2,5 milionu kopií
i Zdroj: Capcom
Dragon's Dogma 2 Novinka Dragon's Dogma 2 je hit, prodalo se 2,5 milionu kopií

Dragon's Dogma 2 je hit, prodalo se 2,5 milionu kopií

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

3. 4. 2024 07:00

Je to teprve nedávno, co konečně vyšlo Dragon's Dogma 2, a i když nemělo ten nejlepší start, vývojáři nyní slaví úspěch, jelikož už prodali dva a půl milionů kopií.

Reklama

Capcomu se stále daří a nové velké fantasy RPG Dragon's Dogma 2 tomu není výjimkou. Hra na PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC již od svého vydaní, které proběhlo 22. března, prodala 2,5 milionů kopií. Úspěch? Rozhodně.

I přes svůj ne přímo perfektní start, kdy hra měla šílený propady snímků, celkovou optimalizaci nebo i skrz kritizované přítomné mikrotransakce, si hráče získala. Podle Steamu v jednu chvíli hru hrálo 228 tisíc lidí a to mluvíme pouze o PC verzi.

Dragon's Dogma 2 si PC hráči mohou zahrát s českou lokalizací
i Zdroj: Capcom Co.

Dragon's Dogma 2 si PC hráči mohou zahrát s českou lokalizací

Vychází jedna z nejočekávanějších RPG her roku, Dragon's Dogma 2. Avšak bohužel bez podpory české lokalizace. Stále tu ale…

24. 3. 2024 14:00

Celkově i s prvním dílem celková série prodala už 10 miliónů kopií, což je také velmi obdivuhodné. Jsme si jisti, že po pár opravách a možná i snížení ceny, kopií ještě přibyde.

A co vy? Hrajete nové Dragon's Dogma 2? A jak se vám líbí? Nezapomeňte, že si PC verzi můžete vychutnat s českou lokalizací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama