Dragon Age: Dreadwolf má vyjít na konci letošního roku
i Zdroj: BioWare
Dragon Age: Dreadwolf Novinka Dragon Age: Dreadwolf má vyjít na konci letošního roku

Dragon Age: Dreadwolf má vyjít na konci letošního roku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 3. 2024 09:00

Z oficiálních zdrojů víme, že Dragon Age: Dreadwolf bude detailně představen v létě. O možném datu vydání ale EA ani BioWare doposud nemluvily. Dočkáme se ještě letos?

Reklama

Vývoj Dragon Age: Dreadwolf bohužel patří mezi ty problémové. Hra byla oznámena již v roce 2017, ale bez jakýchkoliv detailů. Později se objevila zpráva, že BioWare zrušilo multiplayer a zaměřilo se pouze na příběhovou část, což byla jedna z lepších zpráv. Bohužel však tento krok jistě celý vývoj zpomalil.

Co se týče oficiálních zdrojů, nemáme žádné přesné informace o datu vydání, snad jen, že podrobné představení hry proběhne v létě 2024. Naštěstí existují dobře informovaní insideři, kteří sem tam přinášejí zajímavosti. Jako například Jeff Grubb, který již několikrát informoval o vývoji Dragon Age: Dreadwolf. Ten během podcastu Game Mess před několika hodinami uvedl, že datum vydání by mohlo být stanoveno na konec roku 2024.

Dragon Age: Dreadwolf je již hratelný od začátku do konce
i Zdroj: Spite.cz

Dragon Age: Dreadwolf je již hratelný od začátku do konce

BioWare oznámilo dosažení velmi důležitého milníku, nové Dragon Age opouští alphaverzi a již je kompletně hratelný.

27. 10. 2022 14:29

Nutno vzít v úvahu, že Dragon Age: Dreadwolf mělo být již v říjnu roku 2022 hratelné od začátku do konce. Rok 2024 by tak vzhledem k potenciálnímu vydání dával smysl. Nicméně jistě jsme si již všichni zvykli na neustálé posouvání termínů. Pro další informace o novém Dragon Age doporučuji sledovat náš katalog.

Thedas volá po novém vůdci – někom, kdo přinese nečekanou změnu. Vy, odvážní dobrodruzi, jste povoláni k vytvoření statečného společenství, které čelí přicházející bouři. Přátelství, drama a milostná dobrodružství čekají na každém kroku, kdy se pokoušíte spojit výjimečné jednotlivce do nezlomitelného týmu. Přijměte výzvu a stanete se vůdci, kteří zahánějí temnotu, přinášejí naději a osvětlují nejtemnější okamžiky.” Píše se v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama