Dr. Disrespect neměl slov: podívejte, jak bizarně zemřel v Gulagu
i Zdroj: Activision
Warzone 2 Novinka Dr. Disrespect neměl slov: podívejte, jak bizarně zemřel v Gulagu

Dr. Disrespect neměl slov: podívejte, jak bizarně zemřel v Gulagu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 12. 2023 20:00

Tak tohle jste asi ještě neviděli. Dr. Disrespect se pomalu chystal na svůj souboj v Gulagu, přičemž přišlo jedno velké, bizarní překvapení. Pár sněhových koulí a bylo po hře.

Reklama

Streamera s přezdívkou Dr. Disrespect jistě dobře dávno znáte. Kontroverzní Herschel "Guy" Beahm stále patří mezi nejsledovanější streamery na světě. Nedávno si se svými kamarády užíval hraní v Call of Duty: Warzone 2, to ale asi nečekal, jaký bizar na něj čeká v Gulagu. Do Gulagu se hráči dostanou tím, že zemřou během běžného hraní, vaši postavu seberou a hodí ji do klece, kde se pokusíte jeden na jednoho přežít. Pokud se vám to povede, vracíte se za svými přáteli a pokračujete v hraní.

Jenže Docovi se stalo něco, co jsme popravdě doposud ještě neviděli. A nemohl tomu uvěřit ani on sám. Ve chvíli, kdy se již chystal do přestřelky se svým protivníkem, na něj ostatní hráči, kteří čekali na svoje kolo, začali házet sněhové koule. To mu ještě v případě prvních dvou hitů možná přišlo vtipné, nicméně po asi třetí kouli zemřel. Jeho výraz pak mluví za vše.

Je tohle bug nebo skutečně hráči v okolí mohou nahitovat vaší postavu aniž byste se mohli nějak bránit? O Warzone 2 víme prakticky vše, toto jsme ale ještě neviděli. A pravděpodobně ani komentující fanoušci. Ti se v komentářích vyjádřili například..

  • Přestaňte hrát COD, je to sra*ka franšíza s toxickou komunitou
  • Přísahám, že tohle se může stát je Docovi
  • 3-4 sněhové koule vás zabíjí, ale celý zásobník ne
  • COD u mě skončilo, najdete mě v The Finals
  • Tohle nevymyslíš, hra od firmy s miliardovými zisky
  • Sledoval jsem to živě a nemohl jsem tomu uvěřit
  • COD je jeden velkej vtip

A jak se na tuto situaci koukáte vy? Komentující mají pravdu, na hře pracuje hned několik studií, navíc jsou Warzone 2 nějakou dobu venku, a pak tato chyba? Neuvěřitelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama