Dr. Disrespect a jeho studio Midnight Society lákají na Midnight Ride. Jde o novou hru nebo rozšíření pro Deadrop?
i Zdroj: Midnight Society
Deadrop Novinka Dr. Disrespect a jeho studio Midnight Society lákají na Midnight Ride. Jde o novou hru nebo rozšíření pro Deadrop?

Dr. Disrespect a jeho studio Midnight Society lákají na Midnight Ride. Jde o novou hru nebo rozšíření pro Deadrop?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 10. 2023 12:00

Midnight Society, které před několika lety založil slavný streamer Dr. Disrespect, pravděpodobně nepracuje pouze na battle-royale akci. Ve vývoji by mohla být i závodní hra Midnight Ride. Nebo snad jde jen o další rozšíření projektu Deadrop?

Reklama

Slavný a kontroverzní streamer Dr. Disrespect už před několika lety oznámil založení velkého herního studia Midnight Society, které se do budoucna postará o AAA tituly. První oznámenou hrou byl battle-royale Deadrop, ten sám Dr. Disrespect ukázal před několika měsíci, nicméně nějaké velké nadšení u hráčů vidět nebylo. V jaké fázi se vývoj nachází dnes není jasné, každopádně se do “testovacích verzí” můžete zapojit i vy. Stačí zajít na oficiální stránky, kde se dozvíte více.

V Midnight Society nevytváříme jen další generickou střílečku z pohledu první osoby,

oznámilo studio. Akční FPS střílečka by tak nemusela být jedinou hrou, která v Midnight Society vzniká. Překvapivě se mohl objevit prostor také na akční, závodní titul Midnight Ride. Ten můžeme vidět v prvním gameplay traileru. Upoutávka však příliš neprozradí, snad jen, že kromě drsných nárazů budou naše vozy vybavené střelnými zbraněmi, graficky též vypadá parádně a realisticky. Více v přiloženém gameplay traileru níže. Nikdo ze studia ani insiderů prozatím neprozradil, zdali se jedná o doplněk pro Deadrop či další hru. Článek budeme aktualizovat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama