Dorazil první pořádný trailer pro Death Stranding 2. Prozrazuje mnoho detailů
i Zdroj: Kojima Productions/ Sony
Death Stranding 2 Novinka Dorazil první pořádný trailer pro Death Stranding 2. Prozrazuje mnoho detailů

Dorazil první pořádný trailer pro Death Stranding 2. Prozrazuje mnoho detailů

Richard Šimáček

Richard Šimáček

1. 2. 2024 07:00

Společnost Sony na své akci State of Play konečně ukázala pořádný trailer na Death Stranding 2. Je v něm mnoho nových informací o příběhu. Víme i předběžné datum vydání.

Reklama

V rámci akce State of Play ukázala společnost Kojima Productions zbrusu nový trailer na Death Stranding 2. V traileru se objevuje Norman Reedus, který ukazuje svou zbrojnici a loď.

Jeho postava, Sam Bridges, pracuje pro civilní organizaci Drawbridge, která má „štědrého mecenáše“. Sam se opět vydává sjednotit svět a zapojit do sítě nové oblasti a na cestu dostane nového parťáka ve formě mluvící loutky.

V traileru se objevuje obrovské množství různých prostředí od vznášejících se hor až po poušť. Všechny tyto scenérie vypadaly opravdu pěkně. Opět nechyběl ani šikovný dopravní prostředek, který zjednoduší cestování. V traileru můžeme vidět i jednoho ze záporáků, který vzdáleně připomíná Jokera, a následně vidíme, jak bojuje s robotickým samurajem. 

Byl odhalen i kompletní název hry, ten je Death Stranding 2: On the Beach. Hra má vyjít v roce 2025, takže si budeme muset ještě nějakou dobu počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama