Dorazí STALKER 2 už 1. prosince? Datum vydání se objevilo na stránkách distributora
i Zdroj: GSC GameWorld Studio
STALKER 2 Novinka Dorazí STALKER 2 už 1. prosince? Datum vydání se objevilo na stránkách distributora

Dorazí STALKER 2 už 1. prosince? Datum vydání se objevilo na stránkách distributora

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 8. 2023 13:00

Myslím, že s vydáním STALKER 2: Heart of Chornobyl už pro letošek nikdo nepočítal. Nicméně oficiální stránky distributora Koch Media nově tvrdí, že hra dorazí už 1. prosince. Zdali tomu tak skutečně bude se pravděpodobně dozvíme za pár dnů, kdy odstartuje Gamescom 2023.

Reklama

Ukrajinské tvůrčí studio GSC GameWorld o STALKER 2 příliš neinformuje a tak není divu, že většina z nás počítala s odkladem hry do roku 2024. Nakonec by to tak ale nemuselo být, na oficiálních stránkách distributora hry se objevil datum vydání, který láká na 1. prosince. Jde o chybu? Pravděpodobně nikoliv, pokud se nezná přibližné datum vydání a stále se mluví o roku 2023, distributoři hru označí na 31. prosince.

Zdali tomu tak skutečně bude, bychom se mohli dozvědět už za pár dnů, kdy odstartuje Gamescom 2023, právě zde nebude chybět STALKER 2, který se objeví přímo na stánku Xboxu. Dokonce bude v hratelné podobě, takže pokud navštívíte oblíbený veletrh v Kolíně nad Rýnem, určitě zavítejte ke stánku Xboxu. STALKER 2: Heart of Chornobyl je v plánu pro PC a Xbox Series X/S. Jistě se ale časem objeví také na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama