Do Warzone by se mohl s vydáním Modern Warfare 3 vrátit oblíbený Verdansk
i Zdroj: Activision
Warzone 2 Novinka Do Warzone by se mohl s vydáním Modern Warfare 3 vrátit oblíbený Verdansk

Do Warzone by se mohl s vydáním Modern Warfare 3 vrátit oblíbený Verdansk

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 8. 2023 10:30

Chystá se velký návrat oblíbené mapy Verdansk do Warzone? Něco málo možná naznačil včera vydaný trailer pro Call of Duty: Modern Warfare 3. Podívejte na útržky z prezentace a posuďte sami. Chtěli byste Verdansk zpět?

Reklama

Mapu Verdansk jistě všichni hráči Call of Duty dobře znají. Objevila se v Modern Warfare, a později také v populárním battle-royalu Warzone, nicméně aktualizace a nový obsah mapu brzy odstranil a nahradila ji mapa Caldera. A to byla velká chyba, komunita byla zklamaná a hra díky tomu přicházela stále častěji o aktivní hráče. I když je Verdansk nějaký ten rok pryč, hráči neustále doufají, že se mapa vrátí, a možná k tomu dojde už velmi brzy!

Ve včerejším traileru, kde studio Sledgehammer Games představilo hlavního záporáka Vladimira Makarova, se objevily záběry, které možná potvrzují velký návrat oblíbené mapy, vidět můžete v přiloženém tweetu od @stickysnipes. Zdali skutečně půjde o velký návrat, jistě aktualizované mapy Verdansk se dozvíme v následujících týdnech. Call of Duty: Modern Warfare 3 vyjde 10. listopadu 2023 na PC, PlayStation a Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama