Do Ubisoftu se vrací kreativní ředitel Splinter Cellu
i Zdroj: Spite.cz
Watch Dogs: Legion Novinka Do Ubisoftu se vrací kreativní ředitel Splinter Cellu

Do Ubisoftu se vrací kreativní ředitel Splinter Cellu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 1. 2020 10:55

Ubisoft nedavno oznámil změny ve strategii společnosti. Mezi ty patří i znovupřijetí bývalého kreativního ředitele vývoje Maxima Belanda, který byl u vývoje Splinter Cell: Convition a Splinter Cell: Blacklist. Před pár lety Ubisoft opustil a připojil se k Epic Games. Znamená to snad, že se Maxim zapojít do vývoje nového Splinter Cellu?

Reklama

Ubisoft nedavno oznámil změny ve strategii společnosti. Mezi ty patří i znovupřijetí bývalého kreativního ředitele vývoje Maxima Belanda, který byl u vývoje Splinter Cell: Convition a Splinter Cell: Blacklist. Před pár lety Ubisoft opustil a připojil se k Epic Games. Znamená to snad, že se Maxim zapojít do vývoje nového Splinter Cellu?

Ne tak úplně, v minulosti pracoval i na několika novějších dílech Far Cry, Assassin's Creed nebo Rainbow Six. Je možné, že se zapojí do vývoje například Rainbow Six: Quarantine nebo Watch Dogs: Legion. Nicméně nový Splinter Cell není vyloučený, mluví se o něm pěkně dlouho. Naposledy ve spojení s PlayStationem, který údajně chystá velkou show už 5.2. 2020, kde by nový Splinter Cell měl být oznámen, mimo něj i nový Assassin's Creed nebo Prince of Persia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama