PUBG: Battlegrounds Novinka Do PUBG přichází systém oživení mrtvých hráčů

Do PUBG přichází systém oživení mrtvých hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 5. 2023 11:46

Do PUBG přichází systém Recall, díky kterému přivedeme k životu naše mrtvé spoluhráče. Nejvíce připomíná ten ve Fortnite. Jak přesně to bude fungovat a co musíme pro oživení kolegy udělat? Vše podstatné v článku.

Reklama

PUBG bylo od svého vydání vždy považováno za nejrealističtější battle-royale, který tu máme. A mohly za to animace, hitboxy, rychlost běhu, nabíjení, zkrátka úplně vše, včetně naší smrti. PUBG je pravděpodobně jediným battle-royalem, kde neoživíme svého mrtvého kolegu, ten zkrátka sleduje naše hraní a čeká na start další hry. 

Zatím co ve Warzone nebo Fortnite svého spoluhráče oživíme díky přistavené dodávce či obchodu, v PUBG nikdy nic takového nebylo možné, což je velká škoda, na druhou stranu tím bylo PUBG realistické. S novým updatem ale přichází velká změna, systém oživení

Do PUBG přichází systém oživení mrtvých hráčů
i Zdroj: Krafton

Recall PUBG: Battlegrounds

Systém nejvíce připomíná Fortnite. Pokud náš kolega během hry na velké mapě zemře, v jeho death-boxu se objeví Blue Chip, ten potřebujeme získat a donést k Blue Chip Toweru, kde jej aktivujeme. Pozor si však musíme dát na nepřátele, ti mohou chip vzít do svého batohu a utéct. Aktivace čipu nějakou chvíli potrvá, a navíc ji uvidí vaši protihráči v blízkém okolí.

Aktualizace přijde na PC už dnes, konzolisté se dočkají až 25. května. Bude velmi zajímavé sledovat, jak se k této novince postaví komunita hráčů. Pokud chcete slyšet náš názor, tak jako člověk, který v PUBG strávil stovky hodin, jsem po této funkci volal od začátku, za nás super. Kompletní changelog najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama