Do Escape from Tarkov míří mikrotransakce
i Zdroj: Battlestate Games
Escape from Tarkov Novinka Do Escape from Tarkov míří mikrotransakce

Do Escape from Tarkov míří mikrotransakce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 2. 2024 11:00

Tuto zprávu asi fanoušci Escape from Tarkov neuslyší moc rádi, přichází první mikrotransakce do hry. Nejnovější aktualizace pak ale přinese i vítané změny.

Reklama

Studio Battlestate Games, které stojí za jedním z multiplayerových fenoménů současnosti, extrakční střílečce Escape from Tarkov, zveřejnilo poznámky k nadcházející aktualizaci. Ta obsahuje spoustu skvělých zpráv, ale také jednu, která může vše změnit.

Aktualizace 0.14.1.0 dorazí v rámci několika dnů a přinese desítky různých změn. Jednou z úprav bude odstranění sněhu - ano, zima je téměř pryč, tak co by ne. Dojde pak i na změnu desítek atributů, které si komunita přeje změnit. 

Escape from Tarkov a mikrotransakce

Teď pro některé možná ta horší zpráva. Mezi poznámkami najdeme první zmínku o “mikrotransakcích”. Je to bohužel tak, nicméně prozatím, nečekejme nic ostrého, jako nakupování růžových či jinak barevných skinů zbraní nebo operátorů.

Nákup dalších skladovacích slotů v inventáři bude k dispozici bez ohledu na edici hry.

Escape from Tarkov je známý tím, že standardní edice, která v současnosti stojí i po 8 letech od vydání slušných 52$, disponuje velkým nedostatkem slotů v inventáři. Chcete více místa? Kupte si jednu z lepších edic, informuje studio. To už nyní nebude nutné, jak jsme právě zmínili, hráči si další sloty budou moct koupit přímo v obchodě hry. 

Co na tuto novinku říkáte? Je to cesta k lepšímu, nebo si tím studio Battlestate otevírá nenápadnou cestu k mikrotransakcím, kam později nacpe také stovky druhů skinů apod? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama