Dneska konečně vychází Call of Duty: Warzone Mobile
i Zdroj: Activision
Warzone Mobile Novinka Dneska konečně vychází Call of Duty: Warzone Mobile

Dneska konečně vychází Call of Duty: Warzone Mobile

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

21. 3. 2024 08:00

Je to už nějakou dobu, co byl oznámen port hry Call of Duty: Warzone i pro mobilní zařízení. Po několika únicích, trailerech a odkladech je konečně tady.

Reklama

Pokud jste hráči známého Call of Duty: Warzone, máme pro Vás skvělou zprávu. Již před třemi týdny Activision oznámil datum vydání tohoto režimu na naše telefonní zařízení. Ten datum je právě dnes.

Ano, dnes 21. března vychází konečně Call of Duty: Warzone i na naše telefony. Sice to není poprvé, co tento režim, Battle Royale, se dostal na naše telefony, ale tentokrát je to o něco více oficiálnější. Vaše úspěchy z konzole, či PC by měly být převedeny právě i na Vaše telefony a hrát tak budete moct už prakticky kdekoliv. Call of Duty: Warzone Mobile vychází na systémy Android a iOS již dnes. My Vám samozřejmě přineseme v příštích dnech i naše dojmy z této mobilní verze.

Trailer

Jedná se o battle royale hru, kde se hráči seskupují ve skupinkách a bojují o přežití na rozsáhlé mapě. Hra kombinuje prvky strategie, střílení a taktiky. Hráči se vyskočí kdekoliv na mapě, sbírají zbraně a vybavení, a snaží se přežít jako poslední tým nebo hráč naživu. Mapa se postupně zmenšuje, což nutí hráče k postupnému pohybu a soubojům v omezeném prostoru. Hra také obsahuje různé herní režimy a události, které udržují herní zážitek pro hráče zajímavým a dynamickým. Konkrétně ve Warzone Mobile se hráči mohou těšit na oblíbenou mapu Verdansk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama