Disney Epic Mickey: Rebrushed je remake plošinovky s oblíbeným Mickey Mousem
i Zdroj: Purple Lamp
Novinka Disney Epic Mickey: Rebrushed je remake plošinovky s oblíbeným Mickey Mousem

Disney Epic Mickey: Rebrushed je remake plošinovky s oblíbeným Mickey Mousem

David Vondráček

David Vondráček

27. 2. 2024 15:00

Studio Purple Lamp po úspěšné hře SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom přichází se svou druhou hrou. Tentokrát půjde o remake kresleného Mickeyho.

Reklama

V roce 2024 skončila ochranná známka na asi nejpopulárnější animovanou myš na světě. Díky tomu mohou vznikat hry i remaky s touto oblíbenou postavičkou a jedna taková vzniká pod dohledem THQ Nordic. Co bude náplní této hry?

Mickey nedopatřením do světa Disney vypustí zlo, které je potřeba porazit.  Zatímco štětcem obnovujete krásu a harmonii, ředidlo zase slouží ke změně ponurého prostředí a odhalování skrytých tajemství. Hra v tomto směru má nabídnout rozhodnutí, ovlivňující příběh Mickeyho i celého světa. Na naší cestě navíc budeme potkávat i další Disney postavičky,  třeba první výtvor Walta Disneyho, králíka Oswalda. Kromě příběhu budou k dispozici i prozkoumávání, hledání tajemství, řešení hádanek, to vše v plošinových úrovní, inspirované animovanými filmy. Hra využívá nejmodernější vizuální efekty, aby vdechl nový život oblíbené klasice. 

prozkoumávejte pustinu Disney postaviček, používejte štětec a ředidlo k utváření celkového příběhu s několika konci, potkávejte známé tváře a užijte si bohatý příběh. Je jen na vás, jak tenhle myšák dopadne. 

„Vydejte se na kouzelnou cestu ve hře Disney Epic Mickey: Rebrushed! Tvořte své dobrodružství tahy štětce a proměňte Pustinu jako Mickey Mouse v této nádherně ztvárněné 3D plošinovce." Tak o hře Disney Epic Mickey: Rebrushed píše Steam..

Datum vydání hry zatím známé není ale hovoří se ještě o tomto roce. Kromě PC bude hra k dispozici na PS4 a PS5, Xbox One, Xbox sérii X/S a také Nindendo Switch. V českém jazyce ale hra bohužel nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama