Dinosauří survival The Lost Wild se představil podrobněji
i Zdroj: Great Ape Games
The Lost Wild Novinka Dinosauří survival The Lost Wild se představil podrobněji

Dinosauří survival The Lost Wild se představil podrobněji

David Vondráček

David Vondráček

8. 4. 2024 12:00

Indie studio Great Ape Games pro nás chystá survival, kde se snažíme přežít na drsném ostrově, který je plný prehistorických monster, které se nás pokouší připravit o život.

Reklama

Dinosauři už na naší planetě nejsou dlouhou dobu, The Lost Wild nám nicméně hodlá ukázat, jaké by to bylo, kdybychom se mezi nimi pohybovali. O hře jsme už psali, s novými informacemi bychom vás ale rádi informovali podrobněji. Hlavní postava uvízla na v násilném světě, který ovládají dinosauři. Nikdo další v dosahu není a cesta pryč zdá se neexistuje. Přesto v tomto kalichu zoufalství je kapka naděje. Tajemný hlas z rádia nám nabízí cestu pryč a možná i během toho procházet místní budovy a objekty, abychom zjistili, co všechno se na tomto ostrově vlastně stalo.

Hladový predátoři se vám v tom ale budou snažit zabránit. A protože žádné zbraně nebudou v The Lost Wilds k dispozici, budeme se spoléhat hlavně na plížení, skrývání nebo zastrašování. Každý dinosaurus totiž má být jiný a podle toho bude vypadat také naše taktika. Někteří dinosauři nejsou přirozeně zlý a nic vám tak od nich nehrozí. Na další dinosaury zase platí oheň, nebo světlice. A u těch největších bude potřeba odvést pozornost, proplížit se, nebo jednoduše utéct. 

"Hororové dobrodružství o přežití o překonání těch nejimpozantnějších forem života v přírodě. Prozkoumejte zarostlá výzkumná zařízení uhnízděná v bujné divočině. Buďte vynalézaví, zastrašujte, vyhýbejte se a odhalte tajemství v srdci ostrova."  Tak zní oficiální popisek na Steamu. 

The Lost Wild vychází letošní rok ale přesné datum vydání ještě oznámené nebylo. Hra byla zatím oznámena pouze na PC a bez české lokalizace. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama