DIGESTED je nová indie hororovka, kde vás nahání obří had
i Zdroj: DigiGhost Studios
Novinka DIGESTED je nová indie hororovka, kde vás nahání obří had

DIGESTED je nová indie hororovka, kde vás nahání obří had

David Vondráček

David Vondráček

15. 1. 2024 20:00

DigiGhost Studios se chystá letošní rok vydat svoji první hororovku. Vaším jediným úkolem je dostat se k záchrannému modulu a nenechat se sežrat obřím hadem, co se plazí kolem.

Reklama

DIGESTED nemá být zase tak dlouhá hra, sázet má ale na znovu hratelnost a intenzivní tempo. Hra se odehrává z pohledu kamery, tedy něco podobného jako nedávno vydané hororovky Shhh! nebo Dont Scream. Vaším úkolem bude pomoci mapy dojít k navigačním bodům, díky kterým se dostanete k záchrannému modulu. Po cestě můžeme sbírat i různá vylepšení, která nám pomůžou proti největší hrozbě. Hadovi, který reaguje na sebemenší prasknutí větvičky, dupot nebo hlasité skoky. Za zmínku stojí také to, že každá nová hra resetuje vaši pozici, navigační body i záchranný modul. Každá hra bude zkrátka jiná, než ta předchozí.

A pamatujte si, tenhle had má vážně hlad a vy jste jediné jídlo široko daleko.

„Digested je hororová hra o přežití, ve které se musíte vyhnout obřímu hadovi, který vás chce sežrat zaživa. Využijte různé nástroje a schopnosti k vytvoření únikové strategie a pomocí mapy se pohybujte neznámým terénem. Najděte záchranný modul a nenechte se strávit." Tohle si můžete přečíst o hře na Steamu.

Hra by měla vyjít v 1.kvartálu letošního roku a v češtině bohužel nebude. U této hry to ale zase tolik nevadí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama