Destiny 2: The Final Shape a Marathon se údajně odkládají kvůli propouštění v Bungie
i Zdroj: Bungie
Destiny 2 Novinka Destiny 2: The Final Shape a Marathon se údajně odkládají kvůli propouštění v Bungie

Destiny 2: The Final Shape a Marathon se údajně odkládají kvůli propouštění v Bungie

Richard Šimáček

Richard Šimáček

31. 10. 2023 19:30

Rozšíření Destiny 2 The Final Shape a restart Marathonu byly údajně odloženy kvůli propouštění ve vývojářském studiu Bungie. Dne 30. října údajně začalo propouštění nespecifikovaného počtu vývojářů.

Reklama

Zdroje obeznámené s procesem vývoje ve společnosti Bungie agentuře Bloomberg sdělily, že oba projekty byly odsunuty. Ačkoli Bungie odklad oficiálně nepotvrdilo, rozšíření Destiny 2 se nyní očekává v červnu 2024 namísto 27. února, jak bylo oznámeno dříve. Marathon, sci-fi střílečka, kterou Bungie odhalila v květnu 2023, tehdy nedostala oficiální termín vydání, ale podle zdrojů Bloombergu byla interně odložena z roku 2024 na rok 2025.

Společnost Bungie byla 30. října zasažena propouštěním, které se dotklo nezveřejněného počtu zaměstnanců. "Dnes je v Bungie smutný den, kdy se loučíme s kolegy, kteří významně ovlivnili naše studio," uvedl generální ředitel Bungie Pete Parsons na Twitteru.

Hra Destiny 2: The Final Shape byla odhalena v srpnu 2023 jako závěrečný příspěvek do dlouholeté ságy stříleček Light and Darkness. Hráči budou moci prozkoumat Bledé srdce, novou lokaci, která "bude obsahovat nostalgické odkazy z celé historie ságy Light and Darkness, včetně verze původní věže z Destiny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama