Delta Force: Hawk Ops na nových záběrech, hráči reagují velmi nadšeně
i Zdroj: TiMi Studio Group
Delta Force: Hawk Ops Novinka Delta Force: Hawk Ops na nových záběrech, hráči reagují velmi nadšeně

Delta Force: Hawk Ops na nových záběrech, hráči reagují velmi nadšeně

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 3. 2024 08:00

Černý jestřáb sestřelen! Očekávaná novinka Delta Force: Hawk Ops se ukazuje na nových záběrech, kde prezentuje mapu Zero Dam. První reakce hráčů jsou velmi pozitivní.

Reklama

Poprvé jsme o novém dílu Delta Force slyšeli v srpnu, kdy také vyšel první trailer. Ten vypadal velmi dobře a Delta Force se rázem objevilo na potenciálním seznamu očekávaných her roku 2024. Nicméně první gameplay už nás tolik neohromil a tak jsme čekali, co z podtitulu Hawk Ops nakonec bude.

Dnes tu máme další gameplay trailer, který jak jsme zmínili výše, se zaměřuje na novou mapu pod názvem Zero Dam. První reakce hráčů jsou velmi kladné, osobně ale příliš dobrý pocit z animací a celkového vizuálu nemám. A co vy? Dejte nám po zhlédnutí videa vědět.

Delta Force: Hawk Ops vyjde ve verzích PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, iOS a Android. Předběžně se do prvních testů můžete zaregistrovat na oficiálních stránkách hry. Ačkoliv se to přímo na stránkách nezmiňuje, mělo by jít o free-to-play hru, nicméně kampaň pro jednoho hráče bude vyžadovat poplatek - kolik není v tuto chvíli jasné.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama