Dejte prostor své herní knihovně s rozšiřujícími kartami WD_BLACK C50 pro Xbox
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Dejte prostor své herní knihovně s rozšiřujícími kartami WD_BLACK C50 pro Xbox

Dejte prostor své herní knihovně s rozšiřujícími kartami WD_BLACK C50 pro Xbox

Komerční sdělení
26. 12. 2023 12:00

Velikost her neustále roste, avšak v základní kapacitě konzolí se to neodráží. Stále častěji je tak nutné hry střídavě mazat a znovu stahovat z důvodu nedostatku místa. S rozšiřujícími kartami pro Xbox můžete místo opětovného stahování rovnou hrát.

Reklama

S obří velikostí herních titulů se poslední dobou setkáváme opravdu často. Nejde přitom jen o nové hry vydané za poslední roky. Také starší tituly po řadě aktualizací objemově pořádně narůstají. Kompletní edice jako Halo: The Master Chief Collection zabírá 134 GB, Elder Scrolls Online z roku 2014 si řekne o stejnou porci místa a třeba deset let staré GTA 5 na tom není o moc lépe. U nových titulů už je pak velikost nad 80 GB téměř pravidlem.

Dejte prostor své herní knihovně s rozšiřujícími kartami WD_BLACK C50 pro Xbox
i Zdroj: Spite.cz

Rekordmanem v této kategorii je rozhodně Call of Duty, zřejmě nejpopulárnější střílečka na světě, která na vašem Xboxu zabere i přes 150 GB. Při pomalejším připojení k internetu to znamená i několik dní stahování v kuse, což rozhodně nechcete. Právě proto se vyplatí sáhnout po rozšiřující kartě pro Xbox Series X a S.

WD_BLACK C50 je certifikovaná rozšiřující karta s kapacitou 512 GB a 1 TB. Kartu jednoduše zasunete do zadního portu konzole a můžete si vychutnat zvětšené úložiště s vysokou kapacitou a rychlostí. Nemusíte se zabývat přídavnou kabeláží nebo extra napájením, což platí u některých externích HDD. Jde tak o nejpraktičtější řešení, jak paměť konzole rozšířit.

Karta od Western Digital využívá platformu Xbox Velocity Architecture a poskytuje tak obdobné vlastnosti jako interní úložiště. To znamená, že se můžete těšit z krátkých načítacích časů nebo funkce quick resume. Nic takového vám externí disky neumožní, brzdí je totiž připojení přes USB port.

Vzhledem k oblíbenosti Game Passu, kde najdete stovky her, dává využití rozšiřující karty o to větší smysl. Nainstalovat můžete desítky her naráz a postupně je zkoušet bez otravného mazání, abyste uvolnili místo pro další hru. K WD_BLACK C50 navíc získáte jeden měsíc Xbox Game Pass Ultimate zdarma.

Rozšiřující karta WD_BLACK C50 vaši knihovnu dostatečně zvětší, abyste si mohli stáhnout všechny oblíbené hry a mohli mezi nimi rychle přepínat bez čekání na stažení. Pro Xbox hráče jde o perfektní dárek pod stromeček i pro jiné příležitosti.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama