Decadent je fantasy střílečka z pohledu první osoby odehrávající se za dob 1. světové války
i Zdroj: Fulqrum Publishing
Decadent Novinka Decadent je fantasy střílečka z pohledu první osoby odehrávající se za dob 1. světové války

Decadent je fantasy střílečka z pohledu první osoby odehrávající se za dob 1. světové války

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 4. 2024 19:30

Studio Incantation Games pravděpodobně ještě neznáte, nicméně jejich chystaná fantasy střílečka, o té si rozhodně něco přečtěte. Představujeme vám skvěle vypadající Decadent.

Reklama

V poslední době jsme neměli příležitost vidět spojení tak zajímavé jako je spojení doby první světové války s fantasy žánrem. Tuto novou kombinaci představilo tvůrčí studio Incantation Games ve spolupráci s vydavatelstvím Fulqrum Publishing.

V hře Decadent přijmeme roli Johna, průzkumníka a veterána z první světové války, který byl napaden podivným parazitem. Tento parazit mu však nezpůsobuje žádné fyzické poškození, naopak mu umožňuje využívat různé nadpřirozené schopnosti. Tyto schopnosti využijeme hlavně v boji proti odporným monstrům, které můžete vidět v přiloženém videu. Naším hlavním úkolem bude zachránit ztraceného syna. Podaří se nám to?

Naposledy cestuje do Arktidy a sleduje stopy ztracené expedice Miskatonské univerzity. Když jsou jeho odvaha a zdravý rozum dohnány na hranici možností, musí se John naučit kráčet na hranici mezi dobrem a zlem a zjistit, kolik zármutku je připraven způsobit, aby zachránil někoho drahého.” Stojí v popisku hry.

Decadent prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně chystá se pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Jakmile se dozvíme více, určitě budeme informovat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama