Days After je mobilní free-to-play hra inspirovaná Days Gone
i Zdroj: REACTGAMES STUDIO LIMITED
Novinka Days After je mobilní free-to-play hra inspirovaná Days Gone

Days After je mobilní free-to-play hra inspirovaná Days Gone

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 2. 2024 17:00 1

Hledáte zajímavý survival na cesty? Potom zkuste omrknout zombie hru Days After, která se nejen názvem pokouší inspirovat oblíbeným Days Gone.

Reklama

Days Gone, jedna z populárnějších zombie survival her, které v posledních letech vyšly. Bohužel, i přes fakt, že se hra neprodávala vůbec špatně, se Sony rozhodla ve zrušení vývoje druhého dílu. Tvůrčí Bend Studio bylo tak nuceno pustit se do zbrusu nové hry - tu nám představí prý už velmi brzy. Pokud vám chybí podobná hra, a jste fanoušky mobilních titulů, potom tu máme jeden zajímavý tip.

Ve verzích iOS a Android vyšla free-to-play survival hra, která se rozhodně pokousila o velkou inspiraci ze zmíněného Days Gone. A to ne jen tím, že jde o survival se zombíky, velmi často zde svět prozkoumáváme ze sedla motorky, navíc inspiraci napovídá i podezřele podobný název a některé možnosti ve hře.

Days After kombinuje, podobně jako většina dnešních mobilní her, hned několik žánrů. Připravte se jak na klasickou adventuru z pohledu třetí osoby, tak pohled shora - to v případě, když budujeme naši základnu. 

Přežijte v drsných podmínkách a sbírejte zdroje na výrobu vybavení a nástrojů. Vybudujte zbraně a postavte svou základnu. Bojujte s divokými zvířaty a zombie. Nikdy nebudeš mít chvilku klidu. Seberte deníky přeživších a prozkoumejte desítky různých míst v opuštěném, sužovaném světě.Stojí v popisku hry.

48 minut z Days After

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama