Datum další upoutávky na Grand Theft Auto 6? Fanoušci přišli se zajímavou teorií
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Datum další upoutávky na Grand Theft Auto 6? Fanoušci přišli se zajímavou teorií

Datum další upoutávky na Grand Theft Auto 6? Fanoušci přišli se zajímavou teorií

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 12. 2023 13:00

Dočkáme se dalšího traileru až ve druhé polovině roku 2024? Pokud jsou šílené teorie hráčů správné, pak něco málo prozradil další oficiální artwork Grand Theft Auto 6.

Reklama

První upoutávku k chystanému Grand Theft Auto 6 jste jistě už viděli všichni, a věřím, že i vícekrát než jen jednou. Téměř při každém dalším zhlédnutí si hráči všímají nových detailů. Posledně to byl téměř s jistotou nákres mapy, který lze vidět na jednom z dostupných artworků. Ten nepřímo potvrdil, že bychom se skutečně měli dočkat tří velkých měst a rozlehlého okolí.

Teď ale přišli fanoušci GTA 6 se zajímavou teorií, a buďto jsme všichni už opravdu fanatičtí, nebo se skutečně přišlo na datum, kdy uvidíme nový trailer. Hráči se i tentokrát zaměřili na jeden z artworků, kde Lucia a Jason sedí u prostříleného auta. A právě kulky by mohly dle Braillova písma skrytě lákat na datum dalšího traileru. Pokud by tomu tak skutečně bylo, vyjde v září 2024.

Datum další upoutávky na Grand Theft Auto 6? Fanoušci přišli se zajímavou teorií
i Zdroj: X / PainkillerH20

Na jednu stranu si říkáme, fanouškovská základna je tolik natěšena na nové GTA, až vidí nejrůznější detaily opravdu na nesmyslných místech, na druhou stranu, Rockstar Games je známé tím, že jejich trailery či artworky skutečně zahrnují indicie. I například kulky v autě výše klidně mohou něco znamenat. Nechme se překvapit, s čím Rockstar v roce 2024 přijde.

Grand Theft Auto 6 vyjde v průběhu roku 2025 na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verze bude tradičně zpožděna, dle odhadů vyjde v roce 2026 až 2027.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama