Další lidé tvrdí, že nový Silent Hill bude oznámený už tento měsíc. Ožil také Twitterový účet hry
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Další lidé tvrdí, že nový Silent Hill bude oznámený už tento měsíc. Ožil také Twitterový účet hry

Další lidé tvrdí, že nový Silent Hill bude oznámený už tento měsíc. Ožil také Twitterový účet hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 8. 2020 16:01

O novém díle Silent Hill se spekuluje pěkně dlouho. Oznámení ale pořád nikde.

Reklama

Už od letošního ledna se hojně spekuluje o novém Silent Hill. Jde o jednu z největších značek společnosti Konami a ta na ní bohužel kašle. Nepočítáme nesmyslně zrušené Silent Hills v roce 2015. Spekulace ještě v lednu potvrdilo přímo Konami, které oznámilo, že studia připravují hned dva díly Silent Hill. Jeden z nich má restartovat sérii, zatím co druhý bude adventurou na styl her od TellTale Games.

Později, zhruba v polovině dubna se začalo mluvit o dalším připravovaném díle, údajně exkluzivním projektu pro PlayStation 5. Otázkou je, zda nepůjde jen o časově exkluzivní hru, která se později objeví také na PC a XBOX Series X, což by smysl dávalo. Nicméně, insideři a další už nějakou dobu tvrdí, že Sony mělo dávno v plánu hru oznámit, proč se tak nestalo je otázkou. Každopádně během srpna by měla proběhnout další PS5 konference, kde už k oznámení prý dojde.

A je to dost pravděpodobné, na Twitteru se totiž objevil účet  Silent Hill Official vytvořený teprve před pár dny, který jak se ukázalo, je oficiální od Konami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama