Další hra od Respawn by mohla vyjít v roce 2025
i Zdroj: Respawn Entertainment
Novinka Další hra od Respawn by mohla vyjít v roce 2025

Další hra od Respawn by mohla vyjít v roce 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 9. 2023 07:00

Herní designér z Respawn, Patrick Yeung, na svém profilu uvedl, že další hra, na které pro Respawn pracuje, vyjde v roce 2025. Rozjet se tak mohou spekulace. O co by mohlo jít? S jistotou víme, že v Respawn vznikají dva Star Wars projekty (FPS a strategie), klidně ale může jít o Titanfall 3.

Reklama

Studio Respawn je v posledních letech zaměstnáno až až. Spousty vývojářů se neustále stará o battle-royale akci Apex Legends, zbytek pak pracoval prioritně na Star Wars Jedi: Survivor. Survivor je však nějakou dobu venku, na čem se tedy aktuálně maká? To samozřejmě nevíme, když opomeneme dva oznámené projekty Star Wars (v jednom případě má jít o strategii, ve druhém o akční FPS).

FPS Star Wars hra od Respawnu se má inspirovat sérií Jedi Knight
i Zdroj: Spite.cz

FPS Star Wars hra od Respawnu se má inspirovat sérií Jedi Knight

Respawn aktuálně pracuje hned na třech hrách ze světa Star Wars, jednou z nich je neoznámená FPS hra, máme první informace.

23. 3. 2023 21:21

Každopádně brzy bychom se to mohli dozvědět. Herní designér Patrick Yeung, který již zhruba pět let působí v Respawn, na svém ArtStation profilu uvedl, že pracuje na hře, která vyjde v roce 2025. Jisté je jedno, nepůjde o Star Wars Jedi 3, na kterém se již brzy rozběhnou práce. S největší pravděpodobností se hráči dočkají jednoho ze dvou zmíněných projektů výše. Větší šanci k oznámení má FPS projekt, o tom jediném se mihlo pár detailů. 

FPS Star Wars hra od Respawn

Začátkem letošního roku se objevily informace, že chystaný Star Wars projekt, se má inspirovat u série Jedi Knight: Dark Forces. Pokud vám nic neříká, pravděpodobně budete mladšími hráči, Jedi Knight totiž vyšlo už v roce 1995 a nejvíce připomínalo sérii DOOM. Víme pak, že hra poběží na Unreal Engine 5.

Nebo, že by Titanfall 3?

Je tu ještě jedna možnost. Že by Respawn pracoval na Titanfall 3? Prakticky pokaždé, co se na pokračování sci-fi sérii někdo zeptá, dostaneme stejnou odpověď, “Titanfall 3 není ve vývoji”. Jenže čas běží a plány se mohou často změnit ze dne na den. Nutno také připomenout, že Titanfall 3 byl jednu dobu v pokročilé fázi vývoje, nicméně situace kolem herní komunity se změnila, když vyšlo legendární PUBG. Z Titanfall 3 se rázem stal Apex Legends, více v samostatném článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama