Daisy Ridley řekla, že další film Star Wars se bude ubírat novým směrem
i Zdroj: Disney/Lucasfilm
Filmy a seriály Novinka Daisy Ridley řekla, že další film Star Wars se bude ubírat novým směrem

Daisy Ridley řekla, že další film Star Wars se bude ubírat novým směrem

Richard Šimáček

Richard Šimáček

17. 1. 2024 09:00

Hvězda pokračující trilogie Hvězdných válek Daisy Ridley uvedla, že její příští film se bude ubírat úplně jiným směrem než předchozí filmy Star Wars.

Reklama

V rozhovoru pro AlloCiné Ridley prozradila něco víc o svém novém filmu, který režíruje Sharmeen Obaid-Chinoy a který vypráví příběh Rey Skywalkerové, jež se 15 let po událostech filmu Star Wars: Epizoda IX – Vzestup Skywalkera snaží obnovit řád Jediů.

„Jakmile jsem se dozvěděla, o čem ten příběh je a co všechno obsahuje, věděla jsem, že to je něco, co opravdu chci dělat,“ řekla Ridley o svém obsazení. „Myslím, že je to opravdu fantastický průzkum světa Hvězdných válek. Je to opravdu skvělý způsob, jak příběh posunout trochu jiným směrem.“

Co to znamená, se samozřejmě teprve uvidí, ale Obaid-Chinoy bude první ženou, která bude režírovat film ze světa Star Wars. Oscarem oceněná filmařka nedávno řekla, že „je nejvyšší čas, aby žena natočila film Star Wars“, což může být poněkud zvláštní, jelikož nemá s tak velkými projekty zkušenosti.

O pokračování je známo jen málo dalších informací. Není ani jisté, v jaký rok film vyjde. Žádný z dalších několika chystaných filmů Star Wars nemá v tuto chvíli datum premiéry, ačkoli společnost Disney uvedla, že brzy uvede tři filmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama