Cyberpunková hra Tokyo Underground Killer nás vezme v roli upíra do Tokia
i Zdroj: Phoenix Game Productions
Tokyo Underground Killer Novinka Cyberpunková hra Tokyo Underground Killer nás vezme v roli upíra do Tokia

Cyberpunková hra Tokyo Underground Killer nás vezme v roli upíra do Tokia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 1. 2024 15:30

Tokyo Underground Killer je zbrusu nová hra studia Phoenix Game Productions. V roli upíra a obávaného zabijáka se vydáme do podzemí cyberpunkového Tokia.

Reklama

Studio Phoenix Game Productions představilo svoji chystanou FPS hru Tokyo Underground Killer. A jak už kompletně celý název hry napovídá, v roli zabijáka navštívíme především podzemní část Tokia. Naším nejlepším přítelem bude katana, kterou pohání nadpřirozená síla, tu naši nepřátelé rozhodně vidět nechtějí! 

Tvůrci hry lákají na krásný cyberpunkový svět, až 1 hodinu elektronické hudby od Andrewema Hulshultema a parádní kreslené scény od Hansema „Heavy Metal Hanzo“ Steinbachema. Kromě toho bychom se měli dočkat i zajímavého příběhu nebo okolních aktivit, kde krom plnění hlavní linky můžeme narazit na sběratelské předměty apod.

"Ponořte se hluboko do kriminálního podzemí Tokia jako obávaný „upír Shinjuku“ Kobayashi. Kobayashi je vybavený mystickým mečem a nadpřirozenými silami poháněnými krví svých padlých nepřátel, zlikviduje ty nejbláznivější tokijské šílence za tu správnou cenu." Dočtete se v oficiálním popisku hry. Tokyo Underground Killer vyjde exkluzivně na PC v roce 2024, hru si již nyní můžete hodit do seznamu přání na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama